Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Nieuw en vernieuwd

Terwijl u heerlijk relaxed aan het genieten bent van uw vakantie op een van onze parken, is Roompot druk bezig met vernieuwen en ontwikkelen. Er verrijzen gloednieuwe vakantieverblijven, maar ook bestaande nemen we onder handen. We voegen bestaande parken toe aan ons aanbod én ontwikkelen splinternieuwe. En natuurlijk denken we ook aan de faciliteiten. Zo werken wij dagelijks aan een vakantie waar u heerlijk samen kunt genieten.

Nieuwe en gerestylede verblijven

In een gloednieuw vakantieverblijf geniet u van het nieuwste van het nieuwste. Stap als een van de eerste gasten binnen. Óf ervaar het ultieme vakantiegevoel in een van de populaire verblijven die onze parken al jaren kenmerken. Vele daarvan ondergingen recent een ware metamorfose.

Vertel me meer

Nieuwe parken

Maak kennis met onze spiksplinternieuw gebouwde parken. We zorgen dat u er een fantastische vakantie kunt beleven. Naast compleet nieuw gebouwde parken, voegen we regelmatig bestaande vakantieparken toe aan ons aanbod. Wat u ook zoekt, Roompot biedt voor ieder wat wils!

Vertel me meer

Nieuwe en gerestylede faciliteiten

Het vakantiegevoel is natuurlijk niet compleet zonder een potje midgetgolf, een duik in het zwembad, en lekker eten in het parkrestaurant. Ook op het gebied van parkfaciliteiten volgt Roompot de laatste trends en blijven we vernieuwen. Ontdek onze gerestylede restaurants, een fonkelnieuwe indoorspeeltuin en de eerste virtual reality-zone op een vakantiepark.

Vertel me meer