Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Bel mij terug

Verstuur

Contact

Vergelijk vakantieverblijven

2 parken 2 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Vakantieverblijf
Parkfaciliteiten

Vakantieparken in Jura

Als u graag uw vakantie wil boeken in Oost-Frankrijk, heeft u bij Roompot de keuze uit verschillende vakantieparken in Jura. Kies voor een voordelige en comfortabele accommodatie in dit mooie departement op een steenworp afstand van Zwitserland!

2 parken 2 Verblijven

Bekijk onze vakantieparken in de Jura!

Wanneer u graag een mooie vakantie wilt vieren, dan is dit uitstekend te realiseren door een vakantiepark in de Jura te boeken bij Roompot. De Jura is een prachtig gebergte dat enerzijds in Frankrijk en anderzijds in Zwitserland ligt. Wanneer u een liefhebber bent van mooie bergen en uitgestrekte bossen, dan zult u in de Jura een fantastische vakantie beleven. Zo kunt u er bijvoorbeeld uitstekend wandelen, fietsen en mountainbiken.

Roompot heeft verschillende vakantieparken in de Jura in de aanbieding voor u. U kunt prima een mooie accommodatie boeken op een vakantiepark. U kunt dat onder andere doen samen met uw partner, maar er zijn ook accommodaties te boeken voor het hele gezin, of voor een hechte vriendengroep. Boek daarom voor een onvergetelijke vakantie-ervaring een accommodatie in de Jura bij Roompot. Wanneer u een vakantiepark in de Jura boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van een comfortabele vakantie. De accommodaties zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. U zit er niet alleen veilig en droog, u kunt er ook heerlijk slapen en elke morgen genieten van een ontbijt in de zon. Verse baguettes kunt u dagelijks halen bij de supermarkt op het vakantiepark. Het is een prima start voor een avontuurlijke vakantiedag.

Ook qua faciliteiten op het vakantiepark kunt u bij Roompot prima terecht. Zo is er altijd een receptie aanwezig waar u met uw vragen terecht kunt. Ook is het mogelijk om er met uw kinderen op uit te trekken op het vakantiepark. Zo zijn er bijvoorbeeld speeltuinen aanwezig waar uw kinderen kunnen klimmen, klauteren en natuurlijk vriendjes kunnen maken. Uiteraard mag een bezoek aan het zwembad ook niet vergeten worden. Een vakantiepark in Jura in Frankrijk heeft volop mogelijkheden voor een prima vakantie.

Vakantieparken in de Jura zijn een prima basis voor een ontdekkingstocht in de regio. De Jura heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen bergen en bossen. Zo zijn er aparte excursies te maken naar de gemzen in de bergen van de Jura. U moet er wel vroeg uw bed voor uit, want deze tochten beginnen vaak al om 6 uur in de morgen. Saint Claude biedt weer volop mogelijkheden voor de cultuurliefhebber. Hier zijn namelijk musea te vinden van diamantairs en pijpenmakers. Wanneer u graag een bezoek wilt brengen aan een oud klooster, dan kan dit bij het kasteel van Arlay. Het is zelfs zo dat het nog een speciale band heeft met het Huis van Oranje. Prinses Beatrix is namelijk barones van dit kasteel. In de kasteeltuin worden volop demonstraties en shows gegeven door valkeniers. Een vakantiepark in de Jura belooft daarmee een onvergetelijke vakantie te worden.