Roompot, ook voor jou de beste keus

Waarom zou Roompot jouw partner in verhuur moeten worden? Omdat we gewoonweg de allerbeste zijn in verhuur. Je geniet van een volledige ontzorging. Denk hierbij aan het genereren van boekingen via onze digitale platformen, het optimaliseren van de SEO en SEA, debiteurenbeheer en het monitoren van reviews. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Vind jouw bestemming bij Roompot

Ben jij projectontwikkelaar, eigenaar of vertegenwoordiger van een vakantiepark in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Italië, of heeft jouw (reis)organisatie een groot bereik onder de doelgroep in één van deze landen? Wij gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden voor een samenwerking te verkennen. 

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot

Wij gunnen het iedereen om zijn persoonlijke bestemming te vinden. Een plek waar alles klopt. Een plek waar je meer dan welkom bent. Een plek waar je écht tot jezelf en elkaar kunt komen. Een plek die jouw bestemming heet. Het is de stip op de horizon waar we ons elke dag met veel liefde en energie voor inzetten.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.